Jubileum expositie: 30 jaar Galerie Sous-Terre

Jubileum expositie: 30 jaar Galerie Sous-Terre
30 oktober 2019 robbin

Jubileum expositie

Precies 30 jaar geleden openden wij de galerie in het souterrain van onze woning. In de loop der tijd zijn we flink uitgebreid. Inmiddels beschikken we over een expositieruimte van 1.000 m2 en een beeldenpark van ruim 30.000 m2 en daar zijn we best trots op. Ook zijn we trots dat we een aantal keren in de finale hebben gestaan van beste galerie van Nederland.

Hoewel het geen officieel jubileum is, willen wij dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan. Naast het gebruikelijke hapje en drankje, kunnen wij elke bezoeker een kleine attentie in het vooruitzicht stellen. Verder trakteren wij u op een schitterende expositie met werken van: Elies Auer, Hermien Buytendijk, Paula Evers, Jonneke Kodde, Louis La Rooy, Ton Sprangkelend, Hans Vanhorck en Loek van Walsem.

De opening is op zondag 10 november van 13.00 tot 17.00 uur.
Als u op deze datum verhinderd bent, de expositie duurt t/m 12 januari 2020.

Onze kunstuitleen: bijna te mooi om waar te zijn

Bij onze kunstuitleen betaalt u namelijk geen huur, maar spaart u 1% per maand over de waarde van het kunstwerk dat u leent. Uw volledige inleg wordt een spaarbedrag, dat u op ieder moment vrij kunt besteden in onze galerie. Omdat u tijdens de leenperiode tot het moment dat u tot aankoop overgaat geen huur hoeft te betalen, hebt u de kunstwerken in feite gratis in huis gehad.

KUNST MET KERST
Speciaal voor de kerst exposeren wij een exclusieve collectie glaskunst van de Poolse kunstenaars Katarzyna Karbownik, Monika Rubaniuk en Gregorz Staniszewski. Hun engelen, sneeuwmannen en rendieren, zijn in hun eenvoud wonderschoon en bovendien erg betaalbaar. Er zijn al glassculpturen voor € 20,-.

Informatie

Datum

10-11-2019 t/m 12-1-2020

Locatie

Galerie Sous-Terre Lithoijen

Adres

Batterijstraat 23A, 5396NT, Lithoijen (gem. Oss)

Event

Jubileum expositie

Deelnemers

Elies Auer, Hermien Buytendijk, Paula Evers, Jonneke Kodde, Louis La Rooy, Ton Sprangkelend, Hans Vanhorck en Loek van Walsem

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X