Exposities Lithoijen / Aalsmeer / Ootmarsum

Expositie ‘Andere werelden’, met Ans Markus bij Galerie Sous-Terre Lithoijen

9 t/m 31 juli 2017

Tijdens de Kunstbeurs van Noord-Brabant, vond het kunstevent met thema ‘Andere Werelden’ plaats waar Syrische en Iraakse kunstenaars, samen met een aantal Sous-Terre kunstenaars, hun werk presenteerden. Gelet op het enorme succes van de beurs en het thema, hebben wij besloten om de expositie ‘Andere Werelden’ te verlengen en aan te vullen met werk van een aantal nieuwe kunstenaars

Ans Markus nu ook in galerie Sous-Terre

Aan de komende expositie nemen de volgende kunstenaars deel: Shahin Daoud, Moussa Ramou, Khaled Youssef, Amer Bader, Wadhah Mahdi, Tahseen al Zaidi, Marianne Houtkamp, Wim Jonker, Katinka Waelbers en last but not least, ook van Ans Markus zullen weer schitterende schilderijen en beelden te bewonderen zijn.

Met grote trots nodigen wij u hierbij van harte uit om op zondag 9 juli 2017 tussen 13.00 en 17.00 uur bij onze galerie in Lithoijen, de feestelijke opening van deze bijzondere expositie bij te wonen. De preview is op zaterdag 8 juli, eveneens van 13.00 tot 17.00 uur. Indien u tijdens deze dagen verhinderd bent, de expositie duurt tot en met 30 juli 2017.

Ans Markus bij Galerie Sous-Terre

Expositie ‘Flower Art‘ bij Galerie SOUS-TERRE Aalsmeer

Van 17-6-2017 tot en met 3-9-2017
galerie_sous_terre-flower-art-aalsmeer

FLOWER ART – SOUS TERRE AALSMEER

Bloemen zijn al eeuwenlang de inspiratiebron voor vele kunstenaars. Daarom is bij Sous-Terre Aalsmeer een speciale thema tentoonstelling samengesteld waarin de kunst geïnspireerd op bloemen centraal staat. Wij staan stil bij belangrijke momenten van het leven, waarbij bloemen en bloemenkunst een rol spelen. Geboorten, jubilea, huwelijken en de dood zijn te zien en te beleven in beelden, schilderijen, fotografie, vazen, flower-power en live-art.

Op zaterdag 17 juni vanaf 15.30 uur tot 18.00 uur is de Vernissage van deze tentoonstelling. De opening wordt om 16.15 uur verricht door Jan Verschoor, kunstenaar en oud-directeur van het Van Der Togt Museum. De tentoonstelling is daarna nog te zien vanaf 17 juni tot en met 3 september 2017.

Tip! Bezoek de vele activiteiten bij Sous-Terre.
Bekijk ons complete programma.

25ste editie ‘BEELDEN BINNEN, BEELDEN BUITEN‘ bij Galerie SOUS-TERRE en beeldenpark te Lithoijen

Van 28-5-2017 tot en met 17-9-2017
galerie_sous_terre-jubileum_expositie

Het is alweer 25 jaar geleden dat wij onze eerste ‘ Beelden binnen, beelden buiten ‘ expositie organiseerden in onze galerie en beeldenpark in Lithoijen.

Met grote trots nodigen wij u hierbij van harte uit om op zondag 28 mei 2017 tussen 13.00 uur en 17.00 uur, onder het genot van een hapje en een drankje, de feestelijke opening van deze jubileumexpositie bij te wonen.

De preview is op zaterdag 27 mei 2017, eveneens van 13.00 tot 17.00 uur. Indien u tijdens deze dagen verhinderd bent, de expositie duurt tot en met 17 september 2017.


KOM NAAR DE EXPOSITIE EN PROFITEER VAN DE ONDERSTAANDE EXCLUSIEVE ACTIES

galerie_sous_terre-jubileum_expositie (klik op de bovenstaande afbeelding om de complete flyer voor de expositie als PDF te downloaden)

Expositie Sous-Terre Ootmarsum

In tegenstelling tot de periodieke tentoonstellingen van de andere vestigingen van Sous-Terre, zal in Ootmarsum in hoofdzaak gewerkt worden met een permanente expositie van meerdere kunstenaars. Uiteraard wordt de collectie steeds gewisseld en aangevuld, zodat het voor de bezoekers interessant blijft de galerie vaker te bezoeken.

Collage-expositie-Ootmarsum