Exposities

 • Energy4all expositie deel 3

  Ook de komende expositie staat in het teken van de stichting energy4All en de daaraan verbonden kunstenaars. Vanaf a.s. vrijdag 20 september kunt u kennis maken met een uitgebreide collectie kunstwerken van de volgende kunstenaars: Hannes D’HaesePetra HartmanChristian van HedelTonny van Hoenderloo en Iwaz.

  Concert met Merel Vercammen, Mike Boddé en Sterre Konijn
  In 2019 is violiste Merel Vercammen als ‘musician in residence’ verbonden aan het Flower Art Museum Aalsmeer. Zij heeft een vierdelige concertreeks geprogrammeerd met zowel jonge talenten als bekende musici. Op vrijdag 8 november 2019 geeft Merel samen met Mike Boddé (piano) en Sterre Konijn (zang) de muziekvoorstelling – Nachtlicht – ten gehore over de slaap en het onderbewuste. ‘Bij deze voorstelling zou ik het eigenlijk een compliment vinden als mensen slaperig worden ‘ – Mike Boddé.

  Korting op entreeprijs
  De reguliere toegangsprijs bedraagt € 25,- p.p. Dit is inclusief een kopje koffie of thee bij aankomst en uiteraard kunt u voor het concert en in de pauze ook de tentoonstellingen in het museum bekijken. Als relatie van de galerie ontvangt u bovendien een korting van 10% op de entreeprijs. Als u van deze korting gebruik wilt maken, klik dan op de volgende link https://www.ticketkantoor.nl/shop/fam4 Kies vervolgens de optie ‘FAM relatie’. Vul hier de kortingscode in: FAMkorting

  Touringcar
  Bij voldoende deelname, is het mogelijk om samen met ons de rit naar Aalsmeer te maken. De touringcar vertrekt op die dag om 18.00 uur vanaf het parkeerterrein van galerie Sous-Terre Lithoijen Batterijstraat 23a. De kosten voor het vervoer bedragen € 7,50 per persoon. Als u gebruik wilt maken van dit aanbod, laat dit dan via info@galerie-sous-terre.nl weten. In verband met de reservering van de touringcar, zouden wij dit graag zo spoedig mogelijk van u willen vernemen.

  Informatie

  Datum

  20-9-2019 t/m 3-11-2019

  Locatie

  Galerie Sous-Terre Lithoijen

  Adres

  Batterijstraat 23A, 5396NT, Lithoijen (gem. Oss)

  Event

  Expositie

  Deelnemers

  Hannes D’Haese, Petra Hartman, Christian van Hedel, Tonny van Hoenderloo, Iwaz

  Galerie Sous-Terre

Aanmelden voor nieuwsbrief