Over galerie Sous-Terre

Familiebedrijf

Galerie Sous-Terre is een echt familiebedrijf. Wij, Bernadette de Groot, zelf kunstenares, en Nol de Groot startten in 1989 onze eerste galerie in het souterrain van onze woning in het dorp Lithoijen, in Noord Brabant. Met veel passie en liefde voor de kunst hebben wij hier een schitterende galerie opgebouwd, die inmiddels is uitgegroeid tot een expositieruimte van ruim 1000 m2 en een beeldenpark van 30.000 m2.

Toen de combinatie ‘ artistieke vrouw en zakenman ‘ succesvol bleek hebben we in 2007 een grote galerie in Aalsmeer overgenomen. Ook deze galerie beschikt over een enorme expositieruimte van ruim 1000 m2 en een mooie beeldentuin. Wij hebben drie zonen, Jeroen, Frank en Robbin. Opgegroeid tussen de kunst en met de kunstenaars, hebben zij het enthousiasme en de liefde voor de kunst van ons meegekregen. Al van jongs af aan hebben ze ons meegeholpen. Vanaf 2007 zetten ze zich full time in voor de zaak.

Familiebedrijf Galerie Sous-Terre

Vestiging Lithoijen

Galerie Sous-Terre Lithoijen (gem. Oss) beschikt over een enorme expositieruimte van 800 m2, een aparte stockruimte voor schilderijen van 150 m2, een beeldenserre met koffiehoek van 200 m2, een groot buitenterras en een beeldenpark van maar liefst 30.000 m2. Dit alles maakt een bezoek meer dan waard.

Navigeer naar pagina:

Vestiging Aalsmeer

Galerie Sous-Terre wordt Flower Art Museum

Na 10 jaar galerie, hebben wij besloten om de galerie om te vormen tot het Flower Art Museum. Het thema bloemen in de kunst is van alle tijden, van vroeger maar zeker ook van nu. Dat is te zien in het Flower Art Museum, een nieuwe bezienswaardigheid in ‘bloemenhoofdstad’ Aalsmeer. In het museum staat de verbeelding van bloemen, planten en natuur in de hedendaagse kunst centraal.

Het Flower Art Museum is vanaf 6 juli elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.flowerartmuseum.nl

Collectie

Bij Sous-Terre treft u een permanente collectie aan van duizenden schilderijen en sculpturen van een groot aantal gerenommeerde kunstenaars.

[button url=”http://sous-terre.nl/collectie-online/” style=” ” size=”small” type=”square” icon=””] Ga naar collectie [/button] [button url=”http://sous-terre.nl/?page_id=3366″ style=” ” size=”small” type=”square” icon=”” target=””]Kunstenaars [/button]

Artplan / Kunstuitleen

Geen dure investeringen en toch uw huis of bedrijf mooier en exclusiever inrichten? Dan is ons unieke Artplan iets voor u!

[button url=”http://sous-terre.nl/kunstuitleen/” style=” ” size=”small” type=”square” icon=”” ] Ga naar het Artplan / Kunstuitleen [/button]

Evenementen

Prikkelende ruimtes, inspirerende gebouwen, kunstzinnige omgevingen: galerie Sous-Terre, dé ideale locatie voor uw exclusieve bijeenkomst.

[button url=”http://sous-terre.nl/evenementen/” style=” ” size=”small” type=”square” icon=”” ] Ga naar Evenementen [/button]