Familiebedrijf

Galerie Sous-Terre is een echt familiebedrijf. Wij, Bernadette de Groot, zelf kunstenares, en Nol de Groot startten in 1989 onze eerste galerie in het souterrain van onze woning in het dorp Lithoijen, in Noord Brabant. Met veel passie en liefde voor de kunst hebben wij hier een schitterende galerie opgebouwd, die inmiddels is uitgegroeid tot een expositieruimte van ruim 1000 m2 en een beeldenpark van 30.000 m2.

Toen de combinatie ‘ artistieke vrouw en zakenman ‘ succesvol bleek hebben we in 2007 een grote galerie in Aalsmeer overgenomen. Ook deze galerie beschikt over een enorme expositieruimte van ruim 1000 m2 en een mooie beeldentuin. Wij hebben drie zonen, Jeroen, Frank en Robbin. Opgegroeid tussen de kunst en met de kunstenaars, hebben zij het enthousiasme en de liefde voor de kunst van ons meegekregen. Al van jongs af aan hebben ze ons meegeholpen. Vanaf 2007 zetten ze zich full time in voor de zaak.

Familiebedrijf Galerie Sous-Terre

Vestiging Lithoijen

Galerie Sous-Terre Lithoijen (gem. Oss) beschikt over een enorme expositieruimte van 800 m2, een aparte stockruimte voor schilderijen van 150 m2, een beeldenserre met koffiehoek van 200 m2, een groot buitenterras en een beeldenpark van maar liefst 30.000 m2. Dit alles maakt een bezoek meer dan waard.

Navigeer naar pagina:

Vestiging Aalsmeer

Galerie Sous-Terre is sinds 2007 ook gevestigd in Aalsmeer. Met een oppervlakte van 1000 m² en een beeldentuin van ruim 1.500 m2, behoort ook deze galerie tot één van de grootste van Nederland. Verder is de ligging van de galerie werkelijk uniek te noemen. Vanuit het dakterras en beeldentuin kijkt u uit over de Westeinderplassen.

Navigeer naar pagina:

Collectie

Bij Sous-Terre treft u een permanente collectie aan van duizenden schilderijen en sculpturen van een groot aantal gerenommeerde kunstenaars.

Ga naar collectie Kunstenaars

Artplan / Kunstuitleen

Geen dure investeringen en toch uw huis of bedrijf mooier en exclusiever inrichten? Dan is ons unieke Artplan iets voor u!

Ga naar het Artplan / Kunstuitleen

Evenementen

Prikkelende ruimtes, inspirerende gebouwen, kunstzinnige omgevingen: galerie Sous-Terre, dé ideale locatie voor uw exclusieve bijeenkomst.

Ga naar Evenementen