Over ons

FAMILIEBEDRIJF

Galerie Sous-Terre is een echt familiebedrijf. Wij, Bernadette de Groot, zelf kunstenares, en Nol de Groot startten in 1989 onze eerste galerie in het souterrain van onze woning in het dorp Lithoijen, in Noord Brabant. Met veel passie en liefde voor de kunst hebben wij hier een schitterende galerie opgebouwd, die inmiddels is uitgegroeid tot een expositieruimte van ruim 1000 m² en een beeldenpark van 30.000 m².

Toen de combinatie ‘artistieke vrouw en zakenman’ succesvol bleek hebben we in 2007 een grote galerie in Aalsmeer overgenomen. Na 10 jaar is Sous-Terre Aalsmeer in juli 2018 omgevormd naar het Flower Art Museum. Deze locatie heeft een expositieruimte van ruim 1000 m² en een mooie beeldentuin. Wij hebben drie zonen, Jeroen, Frank en Robbin. Opgegroeid tussen de kunst en met de kunstenaars, hebben zij het enthousiasme en de liefde voor de kunst van ons meegekregen. Al van jongs af aan hebben ze ons meegeholpen. Vanaf 2007 zetten ze zich full time in voor de zaak.

Locatie

Galerie Sous-Terre Lithoijen (gem. Oss) beschikt over een enorme expositieruimte van 800 m², een aparte stockruimte voor schilderijen van 150 m², een beeldenserre met koffiehoek van 200 m², een groot buitenterras en een beeldenpark van maar liefst 30.000 m². Dit alles maakt een bezoek meer dan waard. Lees meer..

Collectie

Bij Galerie Sous-Terre treft u een permanente collectie aan van duizenden schilderijen en sculpturen van een groot aantal gerenommeerde kunstenaars. Onze collectie bekijkt u eenvoudig en snel online in de webwinkel.

Kunstuitleen

Ontdek de meest voordelige kunstuitleensysteem van Nederland! U kunt net zoveel werken in bruikleen krijgen als u wilt en u kunt onbeperkt wisselen. U betaalt geen huur maar bouwt een spaartegoed op terwijl u kunst in huis heeft naar keuze. Met uw spaartegoed koopt u op termijn het kunstwerk waar uw voorkeur naar uitgaat. Lees meer..

Webwinkel

Vind het kunstwerk dat bij u past eenvoudig en snel via onze webwinkel met keuze uit meer dan 3000 sculpturen en schilderijen. Maak gebruik van het filtersysteem om gericht te zoeken of blader door de collectie.

Evenementenlocatie

Galerie Sous Terre beschikt over een prachtige locatie, te midden van een inspirerende, natuurlijke omgeving. Wij hebben ervaring met het organiseren van onder andere recepties, zakelijke presentaties, jubilea, modeshows en privéfeesten. Ook regelen wij voor u het perfecte ontbijt, de lunch, high tea, diner, buffet of wat u maar wenst!

Service

We zetten ons volledig in bij uw zoektocht naar het kunstwerk dat bij u past. Ons team begeleidt en adviseert u op basis van uw wensen en interieur. Neem werken mee op zicht voor een periode van max. 2 weken. Bent u niet in de gelegenheid een kunstwerk mee te nemen? Dan komen we bij u langs en plaatsen we het kunstwerk ter plekke. Naast het voordelige kunstuitleensysteem bieden we diverse betalingsregelingen.

Sous-Terre tijdlijn

icon box image

Start galerie

Oprichting Galerie Sous-Terre VOF door Nol en Bernadette de Groot.

icon box image

Eerste expositie

Eerste exposite vanuit het souterrain van de woning van Nol en Bernadette aan de Batterijstraat 23a te Lithoijen.

icon box image

Uitbreiding galerieruimte

Uitbreiding van de galerieruimte met plus minus 800 m2 en tevens opening beeldentuin van plus minus 15.000 m2.

icon box image

Deelname kunstbeurzen

Start met deelname aan diverse Nederlandse kunstbeurzen.

icon box image

Uitbreiding Beeldentuin 2

Uitbreiding beeldentuin met ruim 15.000 m2.

icon box image

Deelname kunstbeurzen Amerika

Start met deelname aan diverse kunstbeurzen in Amerika

icon box image

Vestiging binnen Tuinen van Appeltern

Vestiging galerie en beeldentuin binnen de ‘ Tuinen van Appeltern ‘.

icon box image

Vestiging galerie San Francisco

Vestiging van een galerie in San Francisco.

icon box image

Start Sous-Terre Aalsmeer

Overname van het Multi Art Centre Aalsmeer. Start Sous-Terre Aalsmeer.

icon box image

Vestiging binnen Inspiratiecentrum Serbonne

Vestiging galerie binnen het ‘ Inspiratiecentrum Serbonne ‘ in Nijverdal.

icon box image

Vestiging in Ootmarsum

Vestiging verkooppunt Ootmarsum.

icon box image

Kunstwebwinkel

Introductie ‘kunstcollectie online’ ( webwinkel galerie Sous-Terre ).

icon box image

Kunstuitleen formule 'Artplan'

Introductie ‘Artplan’ Sous-Terre met unieke kunstuitleenformule.

icon box image

Flower Art Museum

Opening van het Flower Art Museum Aalsmeer.

Team Sous-Terre

Volg onze activiteiten op:

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X