Sous-Terre Art Fair Appeltern – 5 t/m 13 september 2020

Sous-Terre Art Fair Appeltern – 5 t/m 13 september 2020
4 september 2020 robbin

Wij organiseren dit jaar voor het eerst de Sous-Terre Art Fair Appeltern. Enkele honderden schilderijen en sculpturen van gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars zijn te bewonderen en te koop. De beurs wordt gehouden van 5 t/m 13 september in het entreegebouw van de Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A. Informatie over de beurs vind u op: www.sousterre-artfair.nl

Meet the artists

Veel kunstenaars zijn op de beurs aanwezig. Op zaterdagmiddag 5 september zal ook Richard Fischer acte de presence geven. Niet alleen in de galerie, maar ook op de beurs wordt een aantal van zijn foto’s geëxposeerd. Op zondagmiddag 6 september kunt u hem ontmoeten in onze galerie in Lithoijen. Als u wilt weten hoe de beste botanische fotograaf van de wereld te werk gaat, dan is dit een uitgelezen kans om hier achter te komen.

 

Richard Fischer

Unieke locatie

Niet alleen de beurs is moeite waard om te bezoeken, maar dat geldt zeker ook voor ‘De tuinen’. Op dit grootste tuininspiratiepark van Europa ziet u meer dan 200 voorbeeldtuinen en vindt u de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Dit alles maakt de locatie tot een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Kunst kijken en genieten van al het overige, is een beleving die u niet snel zult vergeten.

 

De Tuinen van AppelternTuinen van Appeltern

60% korting

Wij bieden u een kortingskaart aan op de aanschaf van een combiticket. Bij inlevering (geprint*) hiervan bij de kassa ontvangt u 60% korting op de reguliere prijzen en betaalt u slechts € 10,- . U kunt de kortingskaart via de onderstaande knop direct downloaden. Deze kaart is geldig voor 1 persoon. Als u met meerdere mensen komt, dan dient u de kaart meerdere keren uit te printen.


* Print de kortingskaart uit om de korting te innen, weergave op mobiele telefoon wordt niet geaccepteerd.

Kinderen tot 12 jaar: gratis

Video impressie

Informatie

Datum

5-9-2020 t/m 13-9-2020

Locatie

Tuinen van Appeltern

Adres

Walstraat 2A, 6629 AD Appeltern

Event

Kunstbeurs

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X