Kunst kijken en kopen rond Kerst

Kunst kijken en kopen rond Kerst
19 december 2013 robbin

De kortste dag nadert en de fijne feestdagen staan weer voor de deur. Dagen die zich ervoor lenen om gezellig samen met uw gezin of met goede vrienden een expositie te bezoeken.
Dagen ook waarop u uw vrienden of familieleden misschien wilt verrassen met een leuk en origineel cadeau. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hopen u dan ook de komende weken te mogen begroeten. Naast onze gebruikelijke openingstijden,
op zaterdag en zondag, zijn wij zowel in Aalsmeer als in Lithoijen op 2e Kerstdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Een heerlijk glaasje glühwein en een lekker kopje koffie of thee staan voor u klaar.

Speciaal voor de kerstdagen exposeren we ook dit jaar weer uiterst betaalbare glaskunst van o.a. Monika Rubaniuk en Katarzyna Karbownik.

Uiteraard kunt u in AALSMEER t/m 5-1-2014 de lopende expositie bezichtigen van Marianne Houtkamp en Hans Houtkamp.
Vol trots kunnen wij u melden dat Marianne de 2e prijs heeft gewonnen voor haar sculpturen tijdens de IX de Biënnale van Florence. In LITHOIJEN kunt u t/m 12-1-2014 de expositie bezoeken van Judith Braun, Kantcho Kanev,
Mieke Oldenburg, Margarita Pueva
en Edith Stoel.

Wilt u de werken van de huidige exposanten online bekijken, klik dan op de naam van de kunstenaar wiens werk u op het scherm wilt zien of klik op collectie online voor onze stockcollectie van meer dan 3000 kunstwerken.

Boom, Katarzyna Karbownik Kerstbal, Monica Rubaniuk Kerstman, Monica Rubaniuk Rendier (groot), Monika Rubaniuk
Kerstbal, Monica Rubaniuk
Vogel, Katarzyna Karbownik Schoenen, Katarzyna Karbownik Engel, Katarzyna Karbownik Bloem, Katarzyna Karbownik

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X