Jan Sierhuis en Jozephine Wortelboer bij galerie Sous-Terre Aalsmeer

Jan Sierhuis en Jozephine Wortelboer bij galerie Sous-Terre Aalsmeer
14 mei 2014 robbin

Aalsmeer – Op zondag 18 mei start bij galerie Sous-Terre in Aalsmeer haar jaarlijkse stockexpositie. Bezoekers kunnen weer genieten van de enorme diversiteit aan schilderijen en sculpturen van een groot aantal kunstenaars dat aan de galerie verbonden is.

Speciale aandacht wordt gevraagd voor het werk van Jan Sierhuis en Jozephine Wortelboer. Veel werk uit de grote expositie van de Amsterdamse expressionistische schilder Jan Sierhuis, die in het voorjaar in de andere vestiging van Sous-Terre in Lithoijen gehouden werd, is nu te zien in Aalsmeer. Van Jozephine Wortelboer worden haar kenmerkende vogels geëxposeerd. Haar fragiele, uit plakken boetseerwas opgebouwde en in brons gegoten ijsvogels, merels en fazanten, zijn ongeëvenaard.

Voor wie niet direct tot aankoop wil overgaan is veel werk ook te leen of te huur. Via haar Artplan biedt de galerie een gunstige kunstspaarregeling.

Galerie Sous-Terre is het hele jaar open op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op de overige dagen op afspraak. Telefoon: 0297-364400 E-mail: info@galerie-sous-terre.nl

Adres: Kudelstaartseweg 1, 1431 GA Aalsmeer. (Tegenover de watertoren)

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X