ONTDEK HET UNIEKE ARTPLAN VAN GALERIE SOUS-TERRE

• Het meest aantrekkelijke en unieke kunstuitleensysteem van Nederland.
• Uw volledige inleg wordt een spaarbedrag, u betaalt geen huur.
• Het opgebouwde spaarbedrag is vrij te besteden.
• Voor maar € 5,- per maand kunt u een kunstwerk uitzoeken tot € 500,-. Voor elke € 500,- dat een    kunstwerk duurder is, legt u € 5,- per maand extra in.

U kunt net zoveel werken in bruikleen krijgen als u wilt en u kunt onbeperkt wisselen. Met uw spaartegoed koopt u op termijn het kunstwerk waar uw voorkeur naar uitgaat. Tijdens de leenperiode tot het moment dat u tot aankoop overgaat, hebt u onze kunst nagenoeg gratis in huis gehad. Er zijn vele kunstuitlenen in Nederland, maar ons Artplan is uniek. Aangezien het huurtarief van de meeste kunstuitlenen rond 1% per maand bedraagt, bespaart u bij ons op jaarbasis maar liefst 12%. Wij werken alleen met vaste kunstenaars van de galerie, waardoor wij borg staan voor kwaliteit. U kunt kiezen uit duizenden werken, zowel schilderijen als sculpturen. Deze zijn te bekijken op onze website, maar ook in het echt in één van onze galerieën.

Hoe werkt de kunstuitleenregeling met spaartegoed in de praktijk?

• U meldt zich aan als lid van ons Artplan bij één van onze galerieën of via onze website en u betaalt eenmalig € 25,- inschrijfgeld, € 10,- korting bij online aanmelden. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Sous-Terre en profiteert u van allerlei aanbiedingen.

• U hebt de mogelijkheid om steeds voor een periode van 6 maanden een kunstwerk van uw keuze in huis te halen. Na afloop van deze termijn beslist u of u het werk aankoopt of dat u het terugbrengt en ruilt tegen een ander kunstwerk. In overleg met de betreffende kunstenaar is het mogelijk om het werk voor een langere periode in bruikleen te nemen.

• Gedurende deze leenperiode spaart u maandelijks een bedrag dat gerelateerd is aan de verkoopwaarde van het kunstwerk. Voor maar € 5,- per maand kunt u een kunstwerk uitzoeken tot € 500,-. Leent u een duurder kunstwerk, dan legt u voor elke € 500,- meerwaarde € 5,- extra per maand in. Voor een kunstwerk tussen de € 500,– en € 1000,– spaart u dus € 10,- per maand, voor een kunstwerk tussen de € 1000,- en € 1500,- € 15,- etc.

• Het spaartegoed is niet alleen aan te wenden voor de werken uit de kunstuitleen, maar ook voor die uit onze galerie. Als u een werk naar uw smaak heeft gevonden, kunt u dat kopen onder aftrek van uw spaartegoed. Indien het spaartegoed ontoereikend is, kunt u eventueel gebruik maken van onze gespreide betalingsregeling. U betaalt het resterende bedrag dan in termijnen.

• Voor vervoer van schilderijen kunt u gebruik maken van een gratis beschermhoes.

• Hebt u hulp nodig bij het vervoeren of plaatsen van de kunstwerken dan bieden wij onze service aan tegen een vergoeding van € 25,- per uur en € 0,18 per kilometer. Ook komen onze medewerkers op verzoek vrijblijvend bij u langs om u te adviseren over de kunstwerken die u wilt lenen.

Documenten / Formulieren

Wij vragen u de formulieren duidelijk leesbaar en in BLOKLETTERS in te vullen. U kunt de betreffende formulieren uitprinten, invullen, vervolgens inscannen en per e-mail toezenden naar info@galerie-sous-terre.nl of deze per post opsturen naar: Galerie Sous-Terre, Batterijstraat 23 A, 5396 NT, Lithoijen.

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden kunstspaarplan.pdf
Algemene voorwaarden kunsthuurregeling.pdf

Formulieren
Inschrijfformulier Kunstspaarplan.pdf
Machtiging inschrijving Artplan – Kunstuitleen [online korting].pdf

Hoe werkt de kunstuitleenregeling zonder spaartegoed in de praktijk?

Wanneer u geen kunst wilt kopen en geen gebruik wilt maken van het spaarplan, maar wel steeds nieuw werk in huis of bedrijf wilt halen, bieden wij u de huurregeling aan.

• Ons huurtarief is enorm concurrerend en kan als één van de voordeligste van Nederland worden aangemerkt. U betaalt maandelijks slechts 0,6 % van de verkoopwaarde van het betreffende kunstwerk dat u huurt. In vergelijking met andere kunstuitlenen zijn wij met ons huurtarief plus minus 50% goedkoper.

• De minimale huurperiode bedraagt 6 maanden en de maximale huurperiode bedraagt één jaar. Na afloop van deze periode kunt u het kunstwerk ruilen of dit opnieuw voor een nader overeen te komen periode huren.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op:

Velden met een * zijn verplicht.