Beelden binnen en buiten bij Galerie Sous-Terre Lithoijen

Beelden binnen en buiten bij Galerie Sous-Terre Lithoijen
21 mei 2019 robbin

Beelden binnen, beelden buiten bij Galerie Sous-Terre Lithoijen

Voor de 28ste keer organiseren wij de expositie “Beelden binnen, beelden buiten”. Ook dit jaar zal er weer een enorme verscheidenheid aan sculpturen te zien zijn. Het werk van ruim honderd kunstenaars zal worden geëxposeerd. Naast de bestaande kunstenaars van de galerie worden ook dit jaar weer een aantal nieuwe kunstenaars aan u voorgesteld.
In alfabetische volgorde zijn dat: Ad van den BoomPetry Claassen, Joost Nijhof, Else Ringnalda, Lia van Rossum en Ton Sprangkelend.

De opening vindt aankomend weekend plaats. Wij nodigen u van harte uit om zaterdag 25 mei en/of zondag 26 mei de expositie te bezoeken, onder het genot van een hapje en een drankje. De galerie is op deze dagen tussen 13.00 en 17.00 uur open. Voor het geval u het komend weekend verhinderd bent, de expositie duurt tot en met 15 september 2019.

Expositie schilderijen 
Vanaf 24 mei is het bij galerie Sous-Terre niet alleen genieten van beeldhouwkunst, ook op het gebied van de schilderkunst is er veel te beleven. Een groot aantal kunstschilders die aan de galerie is verbonden, neemt deel aan de stockexpositie van schilderijen. Deze expositie duurt de gehele zomerperiode.

Wij zien uit naar uw komst!

29 juni 2019 CONCERT & ANTIPASTI
Op 29 juni a.s. zal Arielle Vernède op vleugel een uur lang Canto Ostinato van Simeon ten Holt ten gehore brengen.

Over Canto
Het bekendste muziekstuk in Nederland uit de 20ste eeuw ging 25 april 1979 in wereldpremière in Bergen. Inmiddels is ‘de Canto’ door een zeer grote groep luisteraars omarmd. Deze muziek blijkt, net als de ware liefde, in staat een radicale verandering in iemand teweeg te brengen. In de documentaire ‘Over Canto’ vertelt een vrouw hoe zij haar kind baarde op Canto, een man heeft een deel van de partituur op zijn arm getatoeëerd…

Over Arielle Vernède
Ze studeerde  piano bij o.m. Geoffrey Madge aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en bij Claude Helffer in Parijs. Winnares van de Zilveren Vrienden-krans, een prijs die jaarlijks door het Concertgebouw Amsterdam wordt uitgereikt, prijswinnares van het Concours Robert Casadessus in Cleveland ( USA ). Arielle maakte cd’s met muziek van o.a. Granados, Debussy, Szymanowsky en Schumann.

Antitpasti door kok Yvonne van Vliet
Na afloop van het concert is er een heerlijk buffet van warme en koude antipasti met vlees, vis en een hoofdrol voor groenten. Antipasti zijn kleine gerechtjes uit de Italiaanse keuken, waarbij we af en toe ook een klein uitstapje maken naar de Arabische keuken. Uiteraard wordt dit alles geserveerd met een goed glas wijn erbij, om het geheel in Italiaanse sferen te vervolmaken. Yvonne kookt een leven lang met liefde en aandacht. De laatste vijf jaar met als motto ‘groenten in de hoofdrol’.
Het belooft een geweldige avond te worden. Wilt u nader geïnformeerd worden, dan kan dat via info@galerie-sous-terre.nl 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X