Yvonne Louise Siemerink

Yvonne Louise Siemerink

De rode draad in Yvonne Louise’s leven is kunstzinnig uiting geven aan het verbeelden van allerlei levende organismes zoals mensen, dieren, insecten, planten, bloemen en de natuur. Al op jonge leeftijd tekende ze graag, pakte op 14-jarige leeftijd het penseel en heeft zich bekwaamd in verschillende technieken, zoals aquarel, acryl en olieverf.

Zij heeft cursussen gevolgd o.a. van etsen, aquarelleren, fotograferen, filmen/monteren en is door haar van nature creatieve inslag een autodidact.

In 2003 kwam ze in contact met Videofilmclub de Ronde Venen en is naast het filmen en monteren fanatiek gaan fotograferen met een digitale camera. Dit heeft ertoe geleid dat ze haar schilderwerken fotografisch ging vastleggen en vele malen is gaan bewerken totdat er mooie digitale compilaties ontstonden.

Verder heeft ze van diverse materies foto’s genomen, o.a. van water, hout, glas, zand en hier bijzondere compilaties van gemaakt.

Het direct digitaal tekenen en kleuren heeft eveneens een belangrijke plaats ingenomen.

Tevens maakt ze realistische foto’s o.a. van de natuur en de typisch Hollandse bezienswaardigheden.

Haar omgeving gaf blijk van bewondering, waardoor zij de stap heeft gezet om via website Artlouise.nl haar werk te tonen.

Al haar afbeeldingen zijn in elk gewenst formaat te bestellen als foto (museumkwaliteit) achter plexiglas of epoxy-acryl op dibond 6mm.

Kunstwerken van deze kunstenaar:

000

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X