Nieuwe Expositie

Nieuwe Expositie
30 maart 2022 robbin

Nieuwe expositie bij Galerie Sous-Terre

Vanaf aanstaande zondag 3 april kunt u weer genieten van een nieuwe collectie schilderijen van Paula Evers, glassculpturen van Frank Biemans en bronzen beelden van Friedy Duijsters. De expositie duurt tot en met 8 mei.

 

 

Paula Evers

Frank Biemans

Friedy Duijsters

Zonder de overige kunstenaars tekort te willen doen, vragen wij uw bijzonder aandacht voor de schilderijen van Paula Evers. Het is inmiddels 29 jaar geleden dat we haar voor de eerste keer een expositie hebben  aangeboden,. Van meet af aan behoort zij tot één van onze meest succesvolle kunstenaars. Het is verrassend om te zien dat zij zich nog  steeds durft te vernieuwen.

Paula is bekend geworden met haar staande figuren, die op een suggestieve manier aanwezig zijn in haar schilderijen. Schilderijen die vaak een driedimensionale kwaliteit bezitten, omdat ze opgebouwd zijn met andere materialen zoals zand, epoxy, goud- en koperstof.

Hierover schildert Paula, intuïtief, haar voorstellingen, zonder vooropgezet idee of plan.

Haar nieuwste werken zijn nog abstracter van aard. Ofschoon de menselijke figuur geheel lijkt te zijn  verdwenen, ontstaat er een zeker dualisme tussen de verschijningsvorm en de inhoud.  Het niet daadwerkelijk met de ogen kunnen zien maar misschien met andere zintuigen constateren dat er iets meer is, vraagt aandacht voor een hernieuwde manier van kijken naar de schilderijen van Paula Evers.

Informatie

Datum

3-4-2022 t/m 18-5-2022

Locatie

Galerie Sous-Terre Lithoijen

Adres

Batterijstraat 23A, 5396NT, Lithoijen (gem. Oss)

Event

Expositie

Deelnemers

Paula Evers, Frank Biemans, Friedy Duijsters

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief

X