‘Meet the Artists’ bij Sous-Terre Lithoijen

‘Meet the Artists’ bij Sous-Terre Lithoijen
12 december 2018 robbin

‘Meet the Artists’ bij Galerie Sous-Terre Lithoijen

Op zondag 16 december bieden wij u de gelegenheid om kennis te maken met de volgende kunstenaars die momenteel bij ons exposeren: Mohammad Aglah, Amer Bader, Jan van Lokhorst, Tosca van Oorschot, Liseth Visser en Arie Onnink.

Kom luisteren naar hun boeiende verhalen. Na de rondleidingen bieden wij u graag een hapje en drankje aan. Uiteraard is er dan verder gelegenheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars.

Graag voor zaterdag 15 december aanmelden door een e-mail te sturen naar info@galerie-sous-terre.nl

Informatie

Datum

16-12-2018

Locatie

Galerie Sous-Terre Lithoijen

Adres

Batterijstraat 23A, 5396NT, Lithoijen (gem. Oss, N-B)

Event

Meet and greet

Deelnemers

Mohammad Aglah, Amer Bader, Jan van Lokhorst, Tosca van Oorschot, Liseth Visser en Arie Onnink

Geef kunst voor Kerst

Als u op zoek bent naar een origineel geschenk voor de feestdagen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote collectie betaalbare schilderijen, sculpturen en sieraden.

Poolse glaskunst

Speciaal voor de kerst hebben wij een exclusieve collectie glaskunst van de Poolse kunstenaars Katarzyna KarbownikMonika Rubaniuk en Grzegorz Staniszewski. Deze kunstenaars zijn opgeleid aan de kunstacademie in Wroclaw, hebben diverse prijzen gewonnen en exposeren door heel Europa. Hun engelen, sneeuwmannen en rendieren zijn in hun eenvoud wonderschoon.

Een origineel kerstcadeau voor onder de boom of een sfeervolle decoratie om uw huis aan te kleden tijdens de feestdagen. Er zijn al glasobjecten voor 20 euro. Laat u verrassen door deze bijzondere Poolse kunst.​

Waardecheque kunstuitleen

Mocht u het uitzoeken van een cadeau aan de ontvanger zelf willen laten, dan is onze kunstuitleen waardecheque een aanrader. U bepaalt zelf het bedrag en de ontvanger van het cadeau wisselt de cheque in de galerie in voor een kunstwerk naar keuze.

Kunstwebwinkel

Het spreekt voor zich dat wij u graag ontvangen in onze galerie. Indien u echter geen tijd heeft om langs te komen, dan verwijzen wij u graag naar onze webwinkel. De kunstwerken en waardecheque zijn namelijk ook via de webwinkel te bestellen.​

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief