Kunstbeleving aan het water

Sous-Terre Aalsmeer is sinds 2007 gevestigd aan de voet van de oude watertoren. Aan de oevers van de Westeinderplassen is de galerie niet alleen schitterend gelegen, maar beschikt bovendien over grote binnen- en buitenruimten.

 
Navigeer naar

Galerie

De galerie heeft een oppervlakte van 1000 m², eigen parkeerterrein van plusminus 50 parkeerplaatsen en een grote buitenplaats met beeldentuin en terras.

Net als in de overige vestigingen treft u bij Sous-Terre Aalsmeer een diversiteit aan kunstvormen aan, maar de galerie onderscheidt zich vooral door een grote en kwalitatief hoogstaande collectie glaskunst.

Beeldentuin

Sous-Terre Aalsmeer beschikt over een beeldentuin op en rondom het dak van de galerie. Vanuit het dakterras en beeldentuin kijkt u uit over de westeinderplassen.

Het gehele jaar door treft u in de beeldentuin een ruime collectie beelden aan van beeldhouwers, die hun sporen met naturalistisch, symbolisch, suggestief maar ook abstract werk verdiend hebben.

Contactgegevens

Kudelstaartseweg 1
1431 GA, Aalsmeer
Tel: 0297-364400
E-mail: info@galerie-sous-terre.nl

Routeplanner

Openingstijden

De galerie is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

1e Paasdag gesloten 2e Paasdag geopend

Expositie

Bloemenexpositie 31 maart t/m 20 mei
De komende expositie bevat werk van een groot aantal kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld als ‘bloemenkunstenaar’ hebben verdiend. Tezamen bieden zij een veelkleurig en uiteenlopend palet aan beeldende kunst. Van klassieke stillevens tot modern werk, van uitdagende fotografie tot symbolisch design.

Wij nodigen u en uw vrienden van harte uit om de opening van de expositie op zaterdag 31 maart om 15.00 uur bij te wonen. Als u op deze datum verhinderd bent, de expositie is t/m 20 mei te bezichtigen. Wij zien uit naar uw komst. Lees meer..

Faciliteiten

  • Galerie Sous-Terre Aalsmeer heeft een oppervlakte van maar liefst 1000 m2 die door verplaatsbare wanden op verschillende manieren is in te delen.
  • De Galerie beschikt over een eigen parkeerplaats met plaats voor circa 50 auto’s.
  • Galerie Sous-Terre Aalsmeer beschikt over een koffiehoek en dakterras.
  • Galerie Sous Terre biedt plaats aan gezelschappen van 25 tot 400 personen.
Sous-Terre Aalsmeer als evenementenlocatie

Foto’s

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer