Kunstbeleving aan het water

Sous-Terre Aalsmeer is sinds 2007 gevestigd aan de voet van de oude watertoren. Aan de oevers van de Westeinderplassen is de galerie niet alleen schitterend gelegen, maar beschikt bovendien over grote binnen- en buitenruimten.

 
Navigeer naar

Galerie

De galerie heeft een oppervlakte van 1000 m², eigen parkeerterrein van plusminus 50 parkeerplaatsen en een grote buitenplaats met beeldentuin en terras.

Net als in de overige vestigingen treft u bij Sous-Terre Aalsmeer een diversiteit aan kunstvormen aan, maar de galerie onderscheidt zich vooral door een grote en kwalitatief hoogstaande collectie glaskunst.

Beeldentuin

Sous-Terre Aalsmeer beschikt over een beeldentuin op en rondom het dak van de galerie. Vanuit het dakterras en beeldentuin kijkt u uit over de westeinderplassen.

Het gehele jaar door treft u in de beeldentuin een ruime collectie beelden aan van beeldhouwers, die hun sporen met naturalistisch, symbolisch, suggestief maar ook abstract werk verdiend hebben.

Contactgegevens

Kudelstaartseweg 1
1431 GA, Aalsmeer
Tel: 0297-364400
E-mail: info@galerie-sous-terre.nl

Routeplanner

Openingstijden

De galerie is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Expositie

Bloemenexpositie bij Sous-Terre Aalsmeer
Deze zomer openen wij op onze locatie in Aalsmeer het Flower Art Museum. Weinig thema’s in de kunst bestrijken een dergelijk breed scala en inspireren zoveel uiteenlopende kunstenaars als de bloem. Wij nodigen u en uw vrienden van harte uit voor de opening van de expositie op zondag 4 februari van 13.00 tot 17.00 uur.

Aan de eerste expositie nemen de volgende kunstenaars deel: Peter Bastiaanssen, Casper Cammeraat, Ricky Damen, Louise Eenennaam, Margriet van Engelen, Brigitta Gadellaa, Ellen Grael, Yvonne Gruis, Anneke Harting, Titia Hoeksema, Marta Jedrysko, Lenie Kamstra, Marian Kastelein, Dorrit Klomp, Hannah Kockx, Katinka Krijgsman, Ellen Kuyl, Margherita Pianarosa, Marjan Steinmetz, Edith Stoel, Jan Teunissen, Chris Timmers, Ruud Verkerk en Rolf Weijburg. Lees meer..

Faciliteiten

  • Galerie Sous-Terre Aalsmeer heeft een oppervlakte van maar liefst 1000 m2 die door verplaatsbare wanden op verschillende manieren is in te delen.
  • De Galerie beschikt over een eigen parkeerplaats met plaats voor circa 50 auto’s.
  • Galerie Sous-Terre Aalsmeer beschikt over een koffiehoek en dakterras.
  • Galerie Sous Terre biedt plaats aan gezelschappen van 25 tot 400 personen.
Sous-Terre Aalsmeer als evenementenlocatie

Foto’s

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer

Sous-Terre Aalsmeer