Diner Masqué del Carnavale dell’Arte op zaterdag 25 februari om 19.30 uur

Concert diner met Opera Familia en DJ Classique Mr.Van Walsh

Het Carnaval in Venetië is een bruisend feest. Veel kastelen en musea worden feestelijk ingericht en bezoekers vinden het een eer om bij de spectaculaire diners en dansfeesten aanwezig te kunnen zijn. Tijdens onze tentoonstelling Carnavale dell’Arte mag een feestelijk diner natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat wij u uitnodigen om te genieten van het Diner Masqué del Carnavale dell’Arte. Een fantastische Venetiaanse avond aan een lange tafel, tussen de schilderijen en kunst uit de wereld van Commedia dell’Arte. Met eigen kostuum en masker voelt u zich snel thuis. (Heeft u dat niet, dan zorgen wij voor uw masker). Opera Familia en de klassieke DJ Mr. Van Walsh hebben speciale muziek uitgekozen en Patrizia Esposito van Teatro Animo zorgt voor “commedia”. Het 3-gangen menu wordt gepresenteerd door La Familia di Maestro di Cucina: Alfio Fiorini.

Datum: zaterdag 25 februari van 19.30 – 23.00 uur.
Kosten zijn € 52,50 p.p. incl welkomstdrank en water en exclusief overige dranken. Reserveer voor het te laat is, want er is een maximum aantal plaatsen.

U kunt reserveren via Ticketpoint tel. 0900-9000 8000 of via cadeauwinkel Espago

Galerie Sous Terre Masqué del Carnavale dell’Arte

World Commedia dell’Arte Weekend

Zaterdag 25 februari en zondag 26 februari van 11.00 – 17.00 uur

Tijdens dit wereldwijd georganiseerde weekend is de unieke gelegenheid om de sfeer en wereld van het oer-oude Commedia dell’Arte te ondergaan, te leren kennen en in de huid te kruipen van die bijzondere figuren. Wie zijn nu die Pantalone, Il Dottore, of Colombina. Hoe worden de maskers gemaakt en waarom? Welke muziek hoort erbij? Patrizia Esposito van Teatro Animo met karakters en maskers en Astrid Vrensen, operazangeres nemen u mee tijdens hun speciale lezing met spel en muziek.

Datum: zondag 26 februari van 11.00 – 12.15 uur. Aansluitend kunt u genieten van een Venetiaans lunchbuffet. Kosten zijn € 10,00 p.p. exclusief lunch en € 19,50 inclusief lunch. Er is een maximum aantal plaatsen.

U kunt reserveren via animo@commediadellarte.info

Galerie Sous-Terre Venetiaans lunchbuffet Aalsmeer

Voor al uw evenementen

Galerie Sous Terre beschikt over twee prachtige locaties. Zowel in Aalsmeer als in Lithoijen vindt u onze galeries, te midden van een inspirerende, natuurlijke omgeving. Wij hebben ervaring met het organiseren van o.a. recepties, zakelijke presentaties, jubilea, modeshows en privéfeesten. Ook regelen wij voor u het perfecte ontbijt, de lunch, high tea, diner, buffet of wat u maar wenst!
 
 • Evenementenlocatie Lithoijen
 • Evenementenlocatie Lithoijen
 • Evenementenlocatie Lithoijen
 • Evenementenlocatie Lithoijen
 
Prachtige ruimtes en een luisterrijk beeldenpark in een inspirerend rivierenlandschap: Galerie Sous Terre, de ideale locatie voor uw exclusieve bijeenkomst!

Galerie Sous Terre ligt in het Brabantse dorp Lithoijen aan een bocht van de rivier de Maas. Vanuit de galerie, met moderne en hedendaags kunst, kijkt men uit over een groot beeldenpark van maar liefst 30.000 m2, dat harmonisch overloopt in het weidse polderlandschap. De galerie is de sfeervolle plek voor uw receptie, diner, zakelijke presentatie, jubileum, modeshow, receptie, herdenking, uw prive-feest, ontbijt, lunch, high tea, diner, buffet of wat u maar wenst! Galerie Sous Terre biedt ook mogelijkheden om uw trouwceremonie te combineren met een onvergetelijke receptie en/of trouwfeest.

Tijdens lange vergaderdagen en andere bijeenkomsten in de galerie, bieden de landelijke rust en de nabijheid van de rivier frisse mogelijkheden voor uitwaaien, nadenken en brainstormen. De diversiteit van de verschillende ruimtes, in combinatie met moderne kunst, zal u aangenaam verrassen. Boven­ dien beschikt de galerie over een serre met een ruim terras, dat bij mooi weer geschikt is voor een aperitief. Galerie Sous Terre biedt u een comfortabele, veelzijdige accommodatie in combinatie met moderne kunst, gelegen in de vrije natuur.

 

Wat is er mogelijk?

 • Sous-Terre Lithoijen heeft een oppervlakte van maar liefst 1000 m², verdeeld over verschillende ruimtes. Deze kunnen door verplaatsbare wanden op verschillende manieren worden ingedeeld.
 • De galerie beschikt over een eigen parkeerplaats voor plus minus 80 auto’s.
 • Galerie Sous-Terre biedt plaats aan gezelschappen van 25 tot 300 personen. In combinatie met het terras, is er ruimte voor 400 personen.
 • De galerie beschikt over een keuken en toiletgroep. Er is beperkt meubilair aanwezig. Wij bieden u onze bemiddeling aan bij het inhuren van het extra benodigde meubilair en zullen u graag adviseren bij de opstelling ervan.
 • Galerie Sous-Terre laat u vrij op het gebied van catering. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf voor de catering te zorgen. Indien gewenst organiseren wij cateraars die – rekening houdende met uw budget – aan uw wensen kunnen voldoen.
 • De galerie laat u ook vrij op het gebied van audio, geluid, film/vide, licht en aankleding. U kent uw wensen en wij kunnen u, als kenners van de ruimte, deskundig adviseren over wat u zou kunnen inhuren voor optimaal resultaat.
 • Galerie Sous-Terre kan u bekwaam adviseren in speciaal transport, entertainment, hotelovernachtingen, fotografie, bloemisten etc.

Download de Flyer

Download de flyer: Evenementenlocatie Sous-Terre Lithoijen
 • Evenementenlocatie Aalsmeer
 • Evenementenlocatie Aalsmeer
 • Evenementenlocatie Aalsmeer
 • Evenementenlocatie Aalsmeer
 • Evenementenlocatie Aalsmeer
 
Een prikkelende ruimte, een inspirerend gebouw, een kunstzinnige omgeving: Galerie Sous Terre, de ideale locatie voor uw exclusieve bijeenkomst!

Galerie Sous Terre ligt aan de voet van de oude watertoren, aan de oevers van de Westeinderplassen. De galerie is de plek voor uw receptie, diner, zakelijke presentatie, jubileum, modeshow, receptie, herdenking, uw prive-feest met of zonder ontbijt, lunch, high tea, diner, buffet of wat dies meer zij. De gemeente Aalsmeer heeft de watertoren aangewezen als officiele trouwlocatie. Galerie Sous Terre – op enige meters afstand – biedt veel mogelijkheden om uw trouwceremonie te combineren met een receptie of een onvergetelijk trouwfeest.

De flexibiliteit van de ruimte, in combinatie met moderne kunst, zal u aangenaam verrassen. Een ingetogen, sfeerrijk plekje voor een intiem ontbijt of lunch, een chique omgeving voor uw modeshow, een prachtig aangeklede zaal met subtiele verlichting voor een diner of een comfortabele en overzichtelijke ruimte voor uw presentatie: Galerie Sous Terre heeft het allemaal in huis! Bovendien beschikt de galerie over een dakterras met beeldentuin, dat bij mooi weer geschikt is voor een aperitief, met uitzicht op watertoren en Westeinderplassen. Het Hollandse plassenlandschap en Europese moderne kunst worden bij galerie Sous Terre gecombineerd met moderne faciliteiten in een comfortabele accommodatie. Wij heten u van harte welkom.

 

Wat is er mogelijk?

 • Sous-Terre Aalsmeer heeft een oppervlakte van maar liefst 1000 m2, die door verplaatsbare wanden op verschillende manieren is in te delen.
 • De galerie beschikt over een eigen parkeerplaats voor plus minus 50 auto’s. Op ongeveer 100 meter afstand ligt een groot parkeerterrein dat ook gebruikt kan worden.
 • Galerie Sous-Terre biedt plaats aan gezelschappen van 25 tot 400 personen.
 • De galerie beschikt over een keuken, garderobe en toiletgroep. Er is beperkt meubilair aanwezig. Wij bieden u onze bemiddeling aan bij het inhuren van het extra benodigde meubilair en zullen u graag adviseren bij de opstelling ervan.
 • Galerie Sous-Terre laat u vrij op het gebied van catering. Indien gewenst organiseren wij cateraars die – rekening houdend met uw budget – aan uw wensen kunnen voldoen.
 • De galerie laat u ook vrij op het gebied van audio, geluid, film/vide, licht en aankleding. U kent uw wensen en wij kunnen u, als kenners van de ruimte, deskundig adviseren over wat u zou kunnen inhuren voor optimaal resultaat.
 • Galerie Sous-Terre kan u bekwaam adviseren in speciaal transport, entertainment, hotelovernachtingen, fotografie, bloemisten etc.
 • Partyboten, voor een rondvaart op de Westeinderplassen, kunnen als passend en aansluitend verlengstuk van uw feest in de galerie dienen.

Download de Flyer

Download de flyer: Evenementenlocatie Sous-Terre Aalsmeer