Aanbieding

Exclusieve toegangskaarten voor De Kunstbeurs van Noord-Brabant

In samenwerking met De Kunstbeurs van Noord-Brabant biedt Galerie Sous-Terre u een gratis toegangskaart aan voor 2 personen ter waarde van € 20,- voor de Kunstbeurs van Noord Brabant. Inclusief een galerie Sous-Terre waardecheque ter waarde van € 25,-.
Hiervoor vult u het formulier aan de rechterzijde in. U kunt vervolgens uw digitale toegangskaart met waardecheque direct downloaden zonder kosten.

U print de toegangskaart uit en toont deze bij de balie van de beurs. De waardecheque dient u te behouden. Deze kunt u tijdens de beurs of op een ander tijdstip inzetten.

Kans op kunstcheque t.w.v. € 1000,-

Wanneer u uw e-mailadres invult op de uitnodigingskaart maakt u tevens kans op een kunstcheque ter waarde van € 1000,-.

Algemene informatie

De reguliere prijs van een entreekaart, die u bij de kassa van de kunstbeurs kunt kopen, bedraagt € 10,- per persoon en voor 65 plussers en CJP kaarthouders € 5,-. Gratis toegang voor kinderen tot 14 jaar.

De beurs is open op vrijdag 24 juni tussen 17.00 – 22.00 uur, zaterdag 25 juni tussen 11.00 – 22.00 uur en zondag 26 juni tussen 11.00 – 18.00 uur. Meer informatie over de beurs vindt u op: www.kunstbeursvannoordbrabant.nl.

Vul uw gegevens in en download de toegangskaart (geldig voor 2 personen) inclusief de Galerie Sous-Terre waardecheque

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en verstuurd, verschijnt onder het formulier een link waarmee u de toegangskaart kunt downloaden.

Velden met een * zijn verplicht

  Naam (voor- en achternaam) *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Logo-Galerie-Sous-Terre

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  Aanmelden voor nieuwsbrief

  X