Martin Copier

Martin Copier

[three_fifth]

Martin Copier is in 2005 afgestudeerd aan Academie St. Joost in Breda en werkt sindsdien als zelfstandig kunstenaar.

Zijn werk is gelaagd en je ervaart de rust en het geduld waarmee hij op een ambachtelijke manier zijn werk maakt. Hij suggereert beweging en diepte en maakt gebruik van houtsnede drukken in zijn schilderijen.

Hij bijt zich graag vast in een project of thema. Hij wil het uitdiepen en zich eigen maken, onderzoeken waar de grenzen lopen.

Hij is een kunstenaar die bezieling heeft en onophoudelijk bezig is met creeren. Hij grijpt de vrijheid die je als kunstenaar nodig hebt om te doen wat je voelt, als noodzaak, het onderzoek naar ruimte vanuit een diepe innerlijke overtuiging.

Het is interessant hoe hij de ruimte beinvloedt en binnen deze ruimte een spanningsveld creeert door elementen toe te voegen zoals openingen, lijnen, licht of de in zijn werk zo typerende houtsnede drukken met bewegende figuren.

In zijn werk laat hij zien dat het innemen van ruimte een keuze is, dit geldt ook voor ruimte geven, ruimte delen of ruimte opeisen. zijn werk wordt hiermee een aanmoediging, een bevestiging om je eigen pad te volgen. je wordt in zijn werk gezogen en de kijker komt in een nieuw universum terecht. hij daagt de kijker uit om zich open te stellen voor zijn wereld

[/three_fifth]
[two_fifth_last]

Martin Copier

[button url=”https://sous-terre.nl/?s=martin+copier&post_type=product” style=” ” size=”small” type=”square” icon=”” target=”_blank”] Toon collectie [/button]

[/two_fifth_last]

000

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Aanmelden voor nieuwsbrief