Kunstbeleving in het schilderachtige Ootmarsum

Vanaf april 2013 heet Galerie Sous-Terre u welkom in het mooie Ootmarsum. Een oude stad in Twente met een nostalgisch centrum. Het staat ook wel bekend als de kunststad van Oost-Nederland. Met zijn vele gerenommeerde galerieën, lifestylewinkels en bijzondere evenementen weet Ootmarsum jaarlijks honderdduizenden kunstliefhebbers uit Nederland en Duitsland aan te trekken.

 
Navigeer naar pagina:

Locatie

Sous-Terre Ootmarsum stelt haar werk tentoon bij Busscher Serrebouw & Styling. Bezoekers worden ontvangen in een grote showroom van 500 m2, prachtig gelegen in een honderd jaar oude monumentale textielfabriek.


Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en op afspraak.

Partnerschap

Gastvrouw Daniëlle en gastheer Martijn Busscher heten u van harte welkom. Martijn en zijn vrouw Daniëlle richtten in 2006 het bedrijf Busscher Serrebouw & Styling op. Hun uitgangspunt is dat de klanten zoveel mogelijk zorg uit handen genomen moet worden. Het bouwtraject van elke serre of tuinkamer en indien gewenst ook de inrichting daarvan wordt van het begin tot het eind door hen begeleid. Het aanbieden van hedendaagse kunst sluit goed aan bij deze activiteiten.

Daniëlle: ‘Als gediplomeerd interieurstyliste heb ik de nodige affiniteit met kunst. Door de toegevoegde waarde van de medewerkers van galerie Sous-Terre zijn we in staat om onze klanten voortaan ook te adviseren bij de aanschaf van een mooi schilderij of object om hun huis of tuin te verfraaien.’

Contactgegevens

Laagsestraat 10
7631 AM, Ootmarsum
Tel: +31(0)541-293536
E-mail: info@galerie-sous-terre.nl
E-mail: info@busscher-serres.nl
www.busscher-serres.nl

Routeplanner

Opening Sous-Terre Ootmarsum

Op zondag 7 april 2013 tussen 12.00 en 17.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van galerie Sous-Terre Ootmarsum. Mede namens uw gastvrouw Daniëlle en gastheer Martijn Busscher nodigen wij u en uw vrienden uit om hierbij aanwezig te zijn.

Collectie

In tegenstelling tot de periodieke tentoonstellingen van de andere vestigingen van Sous-Terre, zal in Ootmarsum in hoofdzaak gewerkt worden met een permanente expositie van meerdere kunstenaars. Uiteraard wordt de collectie steeds gewisseld en aangevuld, zodat het voor de bezoekers interessant blijft de galerie vaker te bezoeken.

Ook bestaat de mogelijkheid om via de online collectie van de galerie, bestaande uit duizenden schilderijen en sculpturen, kunstwerken uit te zoeken. Wilt u een werk eerst in het echt zien dan brengen wij dat voor u naar Ootmarsum.

Foto’s

Sous-Terre Ootmarsum

Sous-Terre Ootmarsum

Sous-Terre Ootmarsum

Sous-Terre Ootmarsum

Sous-Terre Ootmarsum