Maak gebruik van de routeplanner door uw vertrekpunt/adres in te vullen en op ‘Route berekenen’ te klikken (Voorbeeld adres: ‘Batterijstraat 23a, Lithoijen’). De routebeschrijving verschijnt vervolgens onder de kaart. U kunt de kaart In- of uitzoomen door op het ‘plus- of minteken’ te klikken linksboven in de kaart.

Print deze pagina

Maak gebruik van de routeplanner door uw vertrekpunt/adres in te vullen en op 'Route berekenen' te klikken (Voorbeeld adres: 'Kudelstaartseweg 1, Aalsmeer'). De routebeschrijving verschijnt vervolgens onder de kaart. U kunt de kaart In- of uitzoomen door op het 'plus- of minteken' te klikken linksboven in de kaart.

Print deze pagina

Maak gebruik van de routeplanner door uw vertrekpunt/adres in te vullen en op 'Route berekenen' te klikken (Voorbeeld adres: 'Laagsestraat 10, Ootmarsum'). De routebeschrijving verschijnt vervolgens onder de kaart. U kunt de kaart In- of uitzoomen door op het 'plus- of minteken' te klikken linksboven in de kaart.

Print deze pagina

Maak gebruik van de routeplanner door uw vertrekpunt/adres in te vullen en op 'Route berekenen' te klikken (Voorbeeld adres: 'Vismarkt 11a, Heusden'). De routebeschrijving verschijnt vervolgens onder de kaart. U kunt de kaart In- of uitzoomen door op het 'plus- of minteken' te klikken linksboven in de kaart.

Print deze pagina