Ad Arma

Sous-Terre exposeert voornamelijk schilderijen en glasobjecten van Ad Arma. De schilderijen van Ad Arma zijn indrukwekkende kunstobjecten die ontroeren, verwonderen en de liefhebber meenemen in een wereld waarin alles één is. Hij gebruikt olieverf dat dan weer robuust en krachtig overkomt en dan weer verfijnd en kwetsbaar.

Arma laat zich inspireren door de reizen die hij maakt. De sereniteit van Spitbergen staat in schril contrast tot de vrolijke levendigheid van India. Maar ook muziek en de oneindigheid van ruimte en tijd vormen een creatieve voedingsbron voor Ad Arma. Laat u meenemen op reis, de mogelijkheden zijn onbegrensd! De glaskunst van Ad Arma verbeeldt de continuïteit van de verandering. Vloeiende vormen gaan in elkaar over in harmonie met weerbarstige uitstulpsels. Zoals het leven zelf.

De kunstenaar aan het woord: “Kunst maken is je losmaken van alle conventies en zekerheden en blind gaan voor het enige belangrijke. Ik ga als kunstenaar steeds uit van de dingen buiten mezelf. Een kunstwerk geeft ook geen antwoord, het roept de juiste vragen op. In een goed kunstwerk is vooral een goede energie getransponeerd”